Referenties

Niets overtuigender dan de ervaringen van mijn klanten. 

2017

Mevrouw Van Mourik

Formule 1 VIP reis - Monaco
Perfecte organisatie met Motor VIP traveL, van boeking tot rondleiding en kaarten voor de race. Martijn regelt het complete pakket voor een sportieve VIP trip. 

Wil je in een ontspannen sfeer op reis met een zakenrelatie en leuke en verrassende plekjes zien, boek dan hier…

2017

De heer Kroon

Formule 1 VIP reis - Monaco
Wij hebben 4 prachtige dagen beleefd in Monaco met professionele, Nederlandse en ervaren begeleiding. Het Hotel in Nice was zeer goed en met de trein ben je voor weinig geld snel in Cannes en Monaco. Nice is met zijn historische centrum en lange boulevard fantastisch.

Over het Circuit te mogen lopen was een leuke beleving waarbij je in de pit-straat de coureurs en auto’s van dichtbij kon bekijken. Hierna hebben we genoten van de prachtige stad en de gezellige bars en restaurants. Op de zaterdag een tot in de puntjes verzorgde uitstap naar Cannes gemaakt waar het heerlijk genieten was op het mooie strand

Op de race dag hadden we top kaarten tegenover de pit, dankzij de handige tips van onze reisleider hebben we genoten van de race en veel bezienswaardigheden gezien.

Volgend jaar zeker weer!

2016

Mevrouw De Kruyff

Formule 1 VIP reis - Abu Dhabi

De reis was prima verzorgd inclusief een goed hotel. Prima vermaakt op het circuit en in de avond mooie concerten bezocht.

2016

De heer Van Walbeek

Formule 1 VIP reis - Monaco
Zeer leuk weekend gehad bij de F1 race van Monaco! Er zijn veel mensen in de stad en door het stratencircuit is dit een druk voelend weekend, maar niet vervelend.

Veel te doen op en rond het circuit. Na de race wordt er feest gevierd op het circuit wat een aparte beleving is. Aanrader!

2015

De heer Van Walbeek

Formule 1 VIP reis - Abu Dhabi
De F1 reis naar Abu Dhabi was goed georganiseerd en opgezet! Altijd lekker weer daar, op en om het circuit veel ruimte en er is veel te zien. Het mag daar geld kosten. 

Vanaf de tribune goed zicht op de op de race en elke avond van het F1 weekend worden er pal naast het circuit concerten gegeven van (grote) artiesten. Gratis voor mensen die de F1 bezoeken!

2014

Mevrouw De Kruyff

Formule 1 VIP reis - Monaco
De reis was goed geregeld. Hotel vlakbij vliegveld in Nice en alles met de trein goed te doen. Ook nog andere activiteiten ondernomen wat ook uitstekend geregeld was.

2013

Mevrouw Keij

Formule 1 VIP reis - Monaco
In 2013 ben ik met Martijn naar de F1 in Monaco geweest. Hij was daar al vaker geweest, is dus ervaren en kent de beste accommodaties en plaatsen om (zowel voor als tijdens) de race te kijken.

Tevens weet hij waar en op welk tijdstip je het beste de kaarten voor de race kunt kopen voor de F1, bijv. voor tribune en/of een bijzondere locatie zoals op een balkon van een lokale bewoner.

Daarnaast weet hij in de nabijgelegen steden zoals bijvoorbeeld Nice en Cannes ook de weg waarover hij je informatie kan geven. Ik heb Martijn ervaren als een betrouwbare reispartner.